jun 052020
 

Mededeling van de VTTL i.v.m. de Corona-crisis d.d. 4 juni 2020

 

De kogel is eindelijk door de kerk. Binnensporten zijn vanaf 8 juni opnieuw mogelijk. Een grote opluchting voor allen onder ons.

De specifieke maatregelen voor indoorsport zijn nog niet volledig gekend. Kleedkamers en douches blijven zeker gesloten. Andere zaken zijn nog niet helemaal duidelijk. Als federatie gaan wij die nu volledig uitpluizen. Onze richtlijnen zijn al enkele weken klaar en zullen nu ook afgetoetst worden met de nog geldende maatregelen van de overheid. Sommige zaken in onze richtlijnen mogen wij zelfs al schrappen !!! Deze richtlijnen zullen wij U komende vrijdag (05/06) bezorgen. Bepaalde richtlijnen zullen misschien op uw club niet van toepassing zijn, maar sommige andere dan weer wel. We zorgen dus voor een uitgebreid overzicht.

Stel zeker al een verantwoordelijke aan per trainingssessie, want die zal er uiteraard moeten voor zorgen dat de maatregelen gerespecteerd kunnen worden. U kan ook de gemeente/stad contacteren om te zien of daar nog specifieke regelgeving voor nodig is.

Indien er een nieuwe opstoot komt, dan zullen er uiteraard bijkomende gevolgen zijn. Laat het gezonde verstand in deze zegevieren, zodat we een probleemloos 2020-2021 tegemoet kunnen kijken.

Meer info:
 Posted by at 11:17

Sorry, the comment form is closed at this time.